Els joves i els dies. Congrés Gabriel Ferrater

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 22/11/2012.- El proper dia 28 de novembre tindrà lloc a la Universitat de Lleida el congrés “Els joves i els dies. Congrés Gabriel Ferrater”, amb diverses conferències i activitats sobre l’obra del poeta. Els actes començaran a les 9:30 i duraran tot el dia. Podeu trobar tota la informació sobre l’esdeveniment ací.

El congrés tindrà lloc a la Sala de Juntes del tercer pis de la Facultat de Lletres de la Universitat de Lleida (Plaça Víctor Siurana)i a les 19 h, hi haurà un espectacle poètico-musical l Cafè de l’Escorxador (Carrer Lluís Companys).

Tot i que el Congrés és obert al públic, es prega que les persones interessades confirmin la seva assistència uns dies abans per telèfon o per correu electrònic. El contacte de la Secretaria del Congrés és per correu electrònic, i també es pot fer a través de la Secretaria de Filologia Catalana de la UdL, al telèfon 973 702 116.