L’aprenentatge col·laboratiu protagonitzarà el IV Congrés Internacional Univest

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/11/2012.- La Universitat de Girona organitza el IV Congrés Internacional Univest, que tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol de 2013 al Palau de Congresos de Girona, i tractarà sobre l’«aprenentatge col·laboratiu a la universitat actual».

El congrés compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives i constitueix un espai destinat al debat i l’intercanvi d’idees sobre la millora del procés d’ensenyament i aprenentatge a la universitat i la importància de situar l’estudiant en el centre d’aquest procés. L’edició d’enguany comptarà tant amb la perspectiva del professorat com dels estudiants, tècnics i altres agents implicats. També comptarà amb la intervenció d’especialistes de reconegut prestigi que aportaran les seves idees i reflexions sobre la temàtica central d’anàlisi.

Les darreres edicions de 2008, 2009  i 2010 es van centrar en els temes «L’estudiant, eix del canvi a la universitat» , «Claus per a la implicació dels estudiants a la universitat» i l’«autogestió de l’aprenentatge», respectivament.

Per a més informació consulteu ací.