Jornada i exposició Joan Sales – Màrius Torres

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 26/11/2012.- Amb motiu de la celebració del centenari del naixement de Joan Sales, amic i editor de Màrius Torres, i de la digitalització del llegat de Torres al fons Joan Sales de Club Editor (amb la qual es completa la recuperació i re-unió digital dels llegats del gran poeta, dispersos a la Biblioteca de Lletres de la UdL, la Biblioteca de Catalunya, la Biblioteca de Montserrat i a diversos arxius particulars), la Càtedra Màrius Torres de la Universitat de Lleida organitza, el proper dia 30 de novembre, divendres, a les 12.00h a la Facultat de Lletres de la UdL, la Jornada Sales-Torres i una exposició amb una mostra del material conservat en el fons de Club Editor.

Si hi esteu interessats, en aquests enllaços trobareu més informació sobre la jornada i sobre l’exposició, i en aquest altre podreu accedir a la consulta dels autògrafs (manuscrits i mecanoscrits) del poeta de tots aquests llegats.

Aprofitem l’avinentesa per recomanar-vos aquesta passejada per Lleida, de la mà del poeta de la ciutat, elaborada per Margarida Prats i Salvador Escudé.