Les darreres novetats universitàries sobre el català, a la llibreria electrònica e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/11/2012.- La llibreria electrònica de les universitats de la Xarxa Vives, e-BUC, incorpora al seu catàleg editorial les darreres obres relacionades amb la llengua i la literatura catalanes, editades pels serveis editorials universitaris. Entre altres títols, el lector pot trobar al portal títols com Història de la llengua catalana (2012) d’Antoni Ferrando i Miquel Nicolás, de l’Editorial UOC, o la reedició de la Gramàtica històrica catalana (2011) de Francesc de Borja Moll, mig segle després de la seua publicació, a càrrec de Publicacions de la Universitat de València.

La llibreria electrònica e-BUC va superar el passat mes d’octubre els 11.000 títols a l’abast del públic. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement. La llibreria de la Xarxa Vives inclou títols de 16 de les 21 universitats membres i permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació i matèria del llibre.