Conferència: «La transmissió dels noms de pila a la nostra terra»

Palma, Barcelona, Castelló de la Plana.- 28/11/2012. Paula Ramon Vingut, lingüista, traductora i llicenciada en Filologia catalana, presentarà a Manacor, el proper 13 de desembre, el seu treball Estudi del prenoms a Sant Antoni de Portmany. Aproximació al canvi antroponímic de la societat actual.

En aquesta investigació, Paula Ramon analitza els prenoms o noms de pila que s’han donat a Sant Antoni de Portmany (Eivissa) amb l’objectiu principal d’entendre quins canvis sociolingüístics s’hi han produït. L’objectiu és esbrinar quina és la situació de la llengua catalana de la població de Sant Antoni a través dels seus noms propis, un dels millors indicadors per mostrar el grau de fidelitat i adhesió lingüístiques d’una població envers la llengua pròpia.

Dia i hora: Dijous 13 de desembre a les 18:30 h.
Lloc: Institució Pública Antoni Mª Alcover. C/ del Pare Andreu Fernandez, 12; Manacor; Illes Balears.
Entrada: lliure.
Inscripció: mitjançant aquest formulari.

Podeu trobar més informació sobre aquest acte al blog del Grau de Llengua i literatura catalanes de la UOC.