El Programa de Qualificació Complementària de 2012 a Alemanya es tancarà amb un curs sobre mitjans de comunicació catalans

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/12/2012.- La professora Carla González Collantes, de la Universitat Internacional de Catalunya, impartirà el curs «Mitjans de comunicació catalans» que es realitzarà a la Universitat de Saarland (Alemanya) de l’11 al 15 de febrer de 2013 en el marc del Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes. Aquest serà el darrer curs de la convocatòria 2012 d’aquesta iniciativa.

El Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes és un programa d’estudis conjunt amb l’Institut Ramon Llull que s’organitza en un Mòdul bàsic de llengua i cultura catalanes (150 hores) i un Mòdul especialitzat (50 hores), que permet els estudiants alemanys universitaris completar els coneixements de la seua especialitat amb coneixements d’altres disciplines. El programa també preveu la realització d’estades de pràctiques dels estudiants en empreses i institucions del nostre territori, alhora que fomenta l’intercanvi de professorat per mitjà dels programes de mobilitat europea.