Creix l’interès a Alemanya pels cursos especialitzats de qualificació complementària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 24/01/2013.- El Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes desperta un interès creixent a les universitats alemanyes. Les universitats de Frankfurt, Mannheim i Colònia han expressat el seu interès a participar i han adaptat els itineraris acadèmics dels estudis de català, per tal de poder adherir-se properament al programa. Durant el curs 2012-2013, hi han participat la Universitat de Bochum, la Universitat de Tubinga, la Universitat d’Hamburg, la Universitat de Saarland. la Universitat de Bochum i la Universitat de Saarland.

El Programa de Qualificació Complementària en llengua i cultura catalanes és un programa d’estudis conjunt amb l’Institut Ramon Llull que s’organitza en un Mòdul bàsic de llengua i cultura catalanes (150 hores) i un Mòdul especialitzat (50 hores), que permet els estudiants alemanys universitaris completar els coneixements de la seua especialitat amb coneixements d’altres disciplines. El programa també preveu la realització d’estades de pràctiques dels estudiants en empreses i institucions del nostre territori, alhora que fomenta l’intercanvi de professorat per mitjà dels programes de mobilitat europea.