La versió 2.0 del «Catalanitzador per al Windows» es presentarà dimarts 7

Pep Mañas, Jordi Mas i Rosa Calafat, a l’acte de presentació del Catalanitzador a la Universitat de les Illes Balears , que va tenir lloc el 15 de juny de 2012 (imatge: UIB).

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 03/05/2013.- La redacció del diari digital Vilaweb (carrer Ferlandina 43, de Barcelona) acollirà el proper dimarts 7 de maig la presentació de la versió 2.0 del Catalanitzador per al Windows, una eina informàtica desenvolupada per Softcatalà, i adreçada al públic general, que permet posar l’ordinador en català en quatre passos senzills i automàtics. La presentació comptarà amb la participació de Vicent Partal, director de Vilaweb; Bernat Gasull, de la Plataforma per la Llengua, Àlex Hinojo, director de projectes culturals d’Amical Viquipèdia i Xavi Ivars, de l’equip de desenvolupament del Catalanitzador. L’acte compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives.

Durant l’any 2012, l’eina va ser presentada a Barcelona (Col·legi de Periodistes de Catalunya), i a les universitats d’Alacant, Andorra i de les Illes Balears.