Selecció de professorat de català a universitats estrangeresBarcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 03/05/2013.- A partir d’avui, 3 de maig, s´inicia el període de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de selecció de professorat de català a les universitats de fora del domini lingüístic de la llengua catalana per al curs 2013-2014 organitzada per l´Institut Ramon Llull. Amb aquesta convocatòria comença el procés de selecció dels futurs docents d’estudis catalans a universitats d’Alemanya, Croàcia, Estats Units, França, Hongria, Itàlia, Israel, Portugal, Regne Unit i Rússia. El període de presentació de sol·licituds és del 3 al 17 de maig del 2013.

Caldrà que les persones aspirants emplenen el formulari en línia disponible al web de l´Institut Ramon Llull on hi ha també les bases de la convocatòria, i adjunten la documentació requerida.