Francisco Mora Más, nou rector de la Universitat Politècnica de València

València, Barcelona, Palma.- 09/05/2013.- Francisco Mora Más, doctor d’Enginyeria de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de València, ha estat elegit nou rector de la UPV en les eleccions que van tenir lloc dimecres 8 de maig. La seua ha estat l’única candidatura presentada.

La participació del PDI funcionari doctor ha estat la més alta amb un 89%, seguit pel PAS amb un 60%, la resta del professorat representa el 45% i, finalment, els estudiants han tingut una participació d’un 11%.

Mora és també investigador de l’Institut d’Instrumentació per a Image Molecular (Centre Mix UPV-DSIC-CIEMAT). El seu àmbit d’investigació és el disseny de sistemes d’adquisició de dades per a física d’altes energies i la instrumentació electrònica per a física mèdica. Ha exercit diferents llocs de gestió universitària a la UPV: subdirector de l’ETSET, director de l’Àrea de Programes Internacionals, vicerector d’Intercanvi Acadèmic, vicerector per a la Ciutat Politècnica de la Innovació i vicerector de Planificació i Innovació.