La UA acollirà la XVIII Trobada de Serveis Lingüístics Universitaris

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.-15.05.2013.- La Universitat d’Alacant acollirà la XVIII Trobada de Serveis Lingüístics de la Xarxa Vives, que tindrà lloc els propers dies 13 i 14 de juny.

Entre altres temes, la trobada comptarà amb la conferència Socionomia: benvinguts a la societat augmentada de Dolors Reig, psicòloga social i editora principal d’El Caparazón. La conferència està oberta a la comunitat universitària. A més, es realitzaran tres tallers per als assistents i una taula rodona sobre els plans de política lingüística de les universitats públiques de Galícia, el País Basc i Navarra on intervendran representants dels Serveis de Normalització Lingüística d’aquests territoris. En acabar es realitzarà una assemblea general de tècnics lingüístic on es presentaran les conclusions dels tallers.

Des de l’any 1989, els serveis lingüístics universitats dels territoris de parla catalana realitzen trobades anuals per a compartir experiències i analitzar temes concrets d’interès comú. A partir de la constitució de la Xarxa, l’any 1994, les trobades han passat a desenvolupar-se en el si de l’associació.