Vinaròs i Morella, seus del quart curs de d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 17/05/2013.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el IV Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i a Morella del 25 al 27 d’octubre de 2013.

Aquest curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.

Per a les persones interessades, s’oferten 40 places. El període d’inscripció s’obrirà el proper 3 de juny i es tancarà el 13 de setembre. Durant aquestes dates les persones interessades podran obtenir el formulari d’inscripció a la pàgina web de la Xarxa Vives d’Universitats.