Darrers dies per a sol·licitar la participació als cursos EILC de català per a Erasmus

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/05/2013.- El proper 1 de juny finalitza el període de sol·licituds per als 10  cursos intensius de llengua per a Erasmus (EILC) d’estiu que acolliran les universitats de la regió Vives durant els propers mesos. En total, al llarg del curs 2013-2014 tindran lloc 17 EILC de català, d’acord amb la resolució publicada per l’Organisme Autònom de Programes Educatius Europeus (OAPEE). Durant el curs anterior, 118 estudiants van completar els cursos del període d’hivern.

Els cursos EILC de català són específicament concebuts per la Unió Europea com a «cursos de llengües minoritàries organitzats en països on aquestes llengües s’utilitzen en la docència o en institucions d’educació superior». Els cursos, que són convalidables per 4 crèdits ECTS, es realitzen abans que comence el curs acadèmic com a preparació per al període de l’estada Erasmus. Tant en la metodologia dels cursos com en la seua avaluació, és habitual l’ús de la versió electrònica del Portafoli Europeu de Llengües. A més, els cursos EILC inclouen tot tipus d’activitats culturals que complementen les classes teòriques.