Aprén a ser emprenedor i construeix el teu futur

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 27.05.2013.- L’entorn actual requereix enfrontar-se a molts reptes i la formació i l’emprenedoria esdevenen factors clau per superar-los. En aquest sentit, la Universitat d’Estiu de la Universitat Rovira i Virgili (UEURV), proposa el curs Empresa social. De la idea a l’oportunitat de negoci que es realitzarà del 3 al 28 de juny, en modalitat a distància. L’objectiu d’aquest curs és explorar l’emprenedoria sense fronteres en l’àmbit de l’economia social i els serveis electrònics que s’hi relacionen, i impulsar el desenvolupament de les competències necessàries per treballar en entorns transnacionals de col·laboració electrònica.

Altres cursos similars? La Guia de cursos d’estiu 2013 recull també les opcions seguents:

– Benestar laboral i organitzacions saludables
– Recursos humans i salut laboral (virtual)
– Negoci electrònic: vendre a través d’Internet (virtual)

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.