IV Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 30/05/2013.-Institut Ramon Llull, l´Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d´Universitats organitzen el IV Curs d´introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i a Morella entre el 25 i el 27 d´octubre de 2013, i que comptarà amb la col·laboració del Màster de Formació de Professorat de Català per a Persones Adultes (Universitat de Barcelona i Universitat de Vic) i del Màster d’Ensenyament de Català per a l’Acolliment Lingüístic (Universitat Autònoma de Barcelona i Consorci per a la Normalització Lingüística).

L´objectiu del curs és contribuir a la formació de futurs professors per a l´exercici de la docència de la llengua en universitats de l´exterior. El curs s´adreça a llicenciats i graduats en Filologia, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau d´aquestes titulacions que no tinguin o comptin amb poca experiència docent en el camp de l’ensenyament de la llengua. Us adjunto el programa previst.

Podeu trobar tota la informació en aquest enllaç.