Vols saber cóm gestionar econòmicament una empresa? A la Guia 2013 trobaràs el curs d’estiu que necessites

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 31.05.2013.- Gestionar una empresa no és una tasca fàcil. Es fa necessari saber d’estadística, economia, però també cal tenir visió estratègica, saber cóm gestionar els recursos i fer projecció econòmica. Per tal d’obtenir els coneixements necessaris per garantir l’èxit empresarial, la Guia de cursos d’estiu 2013 inclou, entre la seua oferta, un recull de cursos sobre gestió econòmica de l’empresa. Entre aquests, la Universitat d’Estiu de Vic us proposa el Seminari sobre finançament i sistemes de pagament internacionals, que tindrà lloc a Granollers el proper 5 de juny.

Els objectius del curs són desenvolupar competències professionals en l’àmbit del mitjans de pagament internacionals i del finançament; identificar, valorar i gestionar les noves i més satisfactòries formes de garantir el cobrament de les exportacions, aprofundint en l’operativa i els costos; aplicar un coneixement pràctic del crèdit documentari; i detectar els errors més freqüents en els mitjans de pagament internacionals i en el finançament, i les conseqüències que tenen per a l’empresa.

Altres cursos similars? La Guia de cursos d’estiu 2013 recull també les opcions seguents:

– Introducció a les finances
Nocions bàsiques de matemàtiques per a l’economia i la empresa (I)
– Nocions bàsiques de matemàtiques per a l’economia i la empresa (II)
Informació comptable i financera per a tècnics i administratius
– Curs pràctic de comptabilitat informatitzada (nivell mitjà)

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.