Darrers dies per a participar al premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives»

València, Barcelona, Palma.- 04/06/2013.- La Xarxa Vives d’Universitats, amb la col·laboració de la Càtedra de Divulgació Científica de la Universitat de València, ha convocat la catorzena edició del premi de comunicació científica «Joan Lluís Vives», adreçat a estudiants amb tesi doctoral inscrita i sense defensar públicament a data 31 de desembre de 2012. Amb aquest guardó, es pretén fomentar les habilitats comunicatives dels estudiants de doctorat.

Per a participar en la present edició (vegeu les bases), cal presentar un article periodístic en català de la mateixa temàtica que la tesi doctoral, el qual ha de tenir una extensió màxima de 15.000 caràcters (amb espais inclosos). Cada autor pot presentar un únic article original, inèdit i no premiat en altres concursos. El termini per presentar els originals finalitza el 7 de juny de 2013.

Hi haurà dos premis indivisibles, un per cada modalitat, de 1.500 euros cadascun, i les revistes Mètode i L’Espill publicaran els dos articles guanyadors. Així mateix, el setmanari El Temps en farà una ressenya periodística. El jurat estarà constituït per professorat de les universitats de la Xarxa Vives i altres professionals vinculats a l’àmbit del premi.