La Xarxa publica la Guia de cursos de llengua amb l’oferta formativa de 21 universitats

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 06/05/2013.- La nova Guia de cursos de llengua de la Xarxa Vives recull l’oferta formativa en llengües de les 21 universitats membres. Actualment inlou més de 200 cursos en 13 llengües diferents, amb informació detallada sobre dates de realització, durada, certificacions, reconeixement acadèmic, preu i nivell del curs d’acord amb el Marc Europeu Comú de Referència (MERC).

L’objectiu de la Guia és facilitar l’accés a la formació lingüística, clau per augmentar les competències professionals i millorar la ocupabilitat. Aquesta eina s’emmarca en la nova secció de Formació del portal de la Xarxa, que reuneix també l’oferta de titulacions de Grau i Postgrau i la Guia de cursos d’estiu. D’aquesta manera, es posa a l’abast dels visitants un ventall d’informació agrupada amb més de 4.200 opcions de formació a les universitats.