El «coaching», métodes d’entrenament per assolir l’èxit en el lideratge

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 07/06/2013.- El coaching és un sistema d’entrenament que utilitza eines i mètodes com ara la psicologia positiva i la intel·ligència emocional, que permeten millorar les competències personals i professionals aplicades a qualsevol àmbit com ara la direcció d’empreses, la realització de projectes personals, l’educació i fins i tot la superació de problemes familiars, etc.

En aquest sentit, la Universitat Miguel Hernández d’Elx, organitza el curs Aprenent a liderar. Coaching per al lideratge, que tindrà lloc els dies 10 i 11 de juliol, a Torrevella.

Si t’interessa el coaching, i vols aprendre’n més i treure el màxim profit de les teues capacitats, la Guia de cursos d’estiu 2013 et proposa a més a més, un recull de cursos que et permetran assolir el teu objectiu:

El líder coach
Psicologia i comunicació en l’entrenament personal. Habilitats de coaching i comunicació per a la millora del procés d’entrenament personal
Coaching i lideratge educatiu
Empleabilitat 2.0 per les tècniques de coaching
– 
Taller d’introducció al coaching (2a edició)
– 
Autoestima. Ser una persona valuosa i estimar-me
Introducció al coaching
Noves ferramentes educatives. coaching per a docents
Aprenent a liderar. coaching per al lideratge
La gestió de les emocions: milloera de l’autoestima a través del coaching
– 
Introducció a la pedagogia sistèmica: eines d’intervenció en l’àmbit educatiu i sociofamiliar
Coaching: una estratègia per al desenvolupament personal i professional
– Intel·ligència emocional i gestió de les emocions: eines de millora per a la vida diària
– Positivitza’t: desenvolupa la teua felicitat i fortaleses (2a edició)

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos i obtenir ajudes a la mobilitat entre les universitats de la Xarxa, i amb el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 18 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.