Un estiu per aprendre més sobre els esports amb la Guia de cursos 2013

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/06/2013.- De tots és sabut que l’exercici físic millora la funció mental, l’autonomia, l’agilitat la rapidesa i ens proporciona una sensació de benestar i harmonia. La pràctica d’esports és molt important actualment per lluitar contra el sedentarisme i l’obesitat però també com a eina educativa i de socialització. Per aquest motiu la Guia de cursos d’estiu 2013 de la Xarxa Vives proposa activitats per a professionals del món de l’esport però també per a públic en general.

Alguns exemples? La Guia de cursos d’estiu recull, entre altres, els cursos següents:
Organització i gestió d’esdeveniments esportius
Jornada tècnica sobre entrenament en el ciclisme
Esports específics per a persones amb paràlisi cerebral i lesió cerebral: boccia i slalom en cadira de rodes
Els espais d’autoaprenentatge en les classes d’educació física
Volei platja: de la recreació a la competició passant per l’escola
Eines i recursos digitals gratuïts, per innovar i millorar l’ensenyament i l’aprenentatge: educació física 3.0
Gestió del voluntariat a les entitats esportives i esdeveniments
Activitats físiques en el medi natural a primària i secundària: recursos pràctics en orientació i bicicleta de muntanya
Com preparar-se per a una cursa popular
Creació i organització d’esdeveniments esportius per a empreses i equips de treball
Orientació en la natura: un esport per a tots
Senderisme: desafiaments i oportunitats d’una revolució silenciosa
Iniciació a la muntanya

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’onze àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmica, localitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.