Aprén com millorar les habilitats personals amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21.06.2013.- Dissenyar una metodologia personalitzada que s’adapte a les característiques i l’estil de treball de cadascú i que permeta millorar la capacitat productiva en el curt termini, tant en un entorn professional com personal és clau per obtenir l’éxit personal i professional. En aquest sentit, la Universitat d’Estiu Ramon Llull ens proposa el curs«Com millorar la productivitat personal. Eines i tècniques de gestió per a la teua feina diària» que tindrà lloc a Barcelona, del 8 al 12 de juliol.

Altres cursos similars vinculats a la millora de les habilitats personals? La Guia de cursos d’estiu 2013 recull també altres moltes opcions, entre les quals destaquem les següents:

· Mi entorno personal de aprendizaje, qué es y cómo configurar-lo.
· Taller de negociació i resolució de conflictes (7a edició).
· Protocol social i habilitats interpersonals.
· Psicologia i comunicació en l’entrenament personal. Habilitats de coaching i comunicació per a la millora del procés d’entrenament personal.
· Manipulació i lideratge: les relacions personals a la feina, a la família, a la vida.
· Productivitat: gestió de tasques i gestió personal.

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.