Tot el que cal saber sobre el món de l’empresa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 24.06.2013.- Si t’interessa el món empresarial i vols aprofitar l’estiu per ampliar la teua formació i incrementar les teues competències professionals, la Guia de cursos d’estiu et proposa un recull de cursos per aconseguir el teu objectiu. En aquest sentit, la  Universitat Oberta d’Estiu et proposa el curs Intel·ligència de negocis que organitza del 3 al 30 de juliol en modalitat a distància.

Altres cursos similars? És clar. La Guia de cursos d’estiu 2013 recull també altres opcions formatives com ara:

· Màrqueting digital: una alternativa en temps de crisi
·  Internacionalització de les empreses. Anàlisi de casos pràctics
· Responsabilitat social de l’empresa. Una aposta per a la creació de valor en pimes
· Competències directives
· Creativitat i innovació a l’empresa. Reptes de la diferenciació en temps de canvi
· Responsabilitat social corporativa i l’Administració Pública
· Crisis? What? La internacionalització empresarial com una eixida de l’actual crisi
· Curs d’estiu d’estratègies de màrketing per millorar els resultats del negoci
· Gestió comercial: habilitats i etapes necessàries

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.