L’art de l’oratòria: aprèn les millors tècniques amb la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26.06.2013.- Vols conèixer les tècniques de la comunicació oral i saber articular un discurs davant d’un auditori?  Si a més t’interessa perfeccionar el llenguatge no verbal i l’entonació, aprofundir en l’art de convèncer, estudiar la intel·ligència emocional i conèixer les habilitats pròpies i aprendre a desenvolupar les que no es tenen, aprofita l’oportunitat que t’ofereix la Guia de cursos d’estiu 2013 i fes un curs d’oratòria.

Alguns exemples? Et proposem les següents opcions:

· L’art de l’oratòria: eines per parlar en públic
· La veu i el cos: eines per millorar la comunicació
· Estrès i comunicació, emprèn i innova: com parlar en públic
· De l’escriptori a la tarima: redacció i presentació oral de dades en biomedicina
· Parlar en públic: oratòria i argumentació
· Com fer presentacions impactants i efectives en públic
· How to Communicate Research in English: a Step by Step Approach
· 
Estratègies de comunicació oral
· Tècniques teatrals per millorar l’expressió i la comunicació
· Realitat 4.0: com dir les coses amb paraules
· Argumentació formal i comunicació cordial

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.