Girona acull el IV Congrés Internacional Univest

Girona, Castelló de la Plana, Palma.- 28/06/2013.- La Universitat de Girona organitza el IV Congrés Internacional Univestque tindrà lloc els dies 4 i 5 de juliol de 2013 al Palau de Congresos de Girona, i tractarà sobre l’«aprenentatge col·laboratiu a la universitat actual». El comitè científic del congrés ha rebut més de 200 propostes de comunicacions, que es troben en procés de revisió per a la seua incorporació al programa.

En l’edició d’enguany, el IV Congrés Internacional UNIVEST oferirà un espai per al debat i l’intercanvi d’idees sobre la millora del procés d’ensenyament i aprenentatge a la universitat i la importància de situar l’estudiant en el centre d’aquest procés. A més, aquesta edició aposta per una dinàmica de treball especialment participativa i potencia la presència de punts de vista diferents. Per això, hi serà present, no només la perspectiva del professorat, sinó també la dels estudiants, tècnics i altres agents implicats.

Entre els conferenciants del congrés figuren el xilè Cristóbal Cobo, investigador a la Universitat d’Oxford i Anastasio Ovejero, catedràtic de Psicologia Social de la Universitat de Valladolid (UVA). Cobo ha estat evaluador de polítiques públiques per al Govern de Mèxic en noves tecnologias i educació i és coautor del llibre Planeta Web 2.0. Al seu torn, Ovejero és director del Grupo de Recerca Psicosocial de la UVA.

El congrés compta amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats.

Les darreres edicions de 2008, 2009 i 2010 es van centrar en els temes «L’estudiant, eix del canvi a la universitat» , «Claus per a la implicació dels estudiants a la universitat» i l’«autogestió de l’aprenentatge», respectivament.

Per a més informació consulteu ací.