Els cursos de cinema, protagonistes aquest estiu

Castelló, Barcelona, Palma.- 02/06/2013.- Si t’agrada el cinema, la Guia de cursos d’estiu recull moltes propostes de formació que et permetran gaudir del setè art aquest estiu. Vols un exemple? Et mostrem un recull de cursos sobre cinema:

Introducció al cinema asiàtic
L’home i els seus límits: tragèdia clàssica i món contemporani
Cossos textuals/sexuals. Representacions culturals de les sexualitats
Cibercultura, humanisme i tecnologia al cinema futurista. Metròpolis, Dune, Blade Runner i Matrix
Deu maneres de somiar l’edat mitjana a través del cinema
Breve introducción a la historia del cine
Cinema i classe de literatura
Maestros del cine europeos
La modernitat cinematogràfica: els anys 50 i 60
Del guió a la pantalla: iniciació al cinema i la televisió

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.