T’interessa la cuina? Aprofita aquest estiu per aprendre’n més

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/07/2013.- La Universitat d’Estiu de l’Autònoma  us proposa el curs Menjar bé i conservar-se sa. La dieta mediterrània que us permetrà conèixer les bases científiques i nutricionals d’una dieta equilibrada. Durant el curs  s’hi exposaran els orígens històrics i antropològics dels hàbits alimentaris, s’hi estudiaran les característiques dels diversos tipus d’aliments, i s’hi farà referència a alguns dels plats més típics del nostre país. A més, el curs inclou una sortida i un àpat mediterrani.

Però si t’interessa la cuina en general, a la Guia de cursos d’estiu de la Xarxa trobaràs molts més cursos com ara:

Cuina i salut (taller magistral)
Pràctiques de ciència tot cuinant
Golafres, cuiners i llibres de receptes (curs de cuina catalana medieval)
– Explora els aliments
Aprèn a organitzar el teu menjar
Descobreix les espècies i els aromes alacantins: cultius i usos
Aplicaciones de la cocina en las patologías emergentes y de gran prevalencia

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.