T’interessa el món del vi? Tria el teu curs de la Guia d’estiu 2013 i apren-ne més

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 08/07/2013.- El vi és una beguda obtinguda a través de la fermentació alcohòlica del raïm. Però, a més a més, el vi és la suma d’un conjunt de factors ambientals com el clima, la latitud, l’altitud, les hores de llum que rep al dia, etc. Si t’apassiona el món dels vins o t’agradaria aprendre’n més, Els Juliols de la UB et proposen el curs Del vi, el patrimoni i els sentits que tindrà lloc el 15 al 19 de juliol a Vilafranca del Penedès.

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.