Posa música al teu estiu amb els cursos de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/07/2013.-La música forma part de la nostra rutina diària. Moltes vegades ni ens adonem, però els ritmes influeixen en la ostra forma de vida. Per als amants de la música, la Universitat d’Alacant-Rafael Altamira organitza del 15 al 18 de juliol a la Nucia, el la VII edició del Curs Internacional de Música Moderna (pop, rock, blues, jazz). Guitarra eléctrica, baix, cant modern, bateria, percussió, piano modern…

Altres cursos sobre música? La Guia de cursos d’estiu recull també, entre altres, els cursos seguents:
Emoció i espectacle: la fascinació de l’òpera barroca
Curso internacional de cuerda y piano de la Universidad de Alicante
Música i patrimoni musical als Països Catalans
L’òpera belcantista italiana, de Cimarosa (1749-1801) a Verdi (1813-1901)

Aquests i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.