El IV Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger retrà homenatge a Estellés a Morella

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 24/05/2013.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el IV Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc a Vinaròs i a Morella del 25 al 27 d’octubre de 2013 i que inclourà un homenatge al periodista i poeta Vicent Andrés Estellés a la capital dels Ports.

El curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.

Per a les persones interessades, s’oferten 40 places i s’han rebut ja gairebé 100 sol·licituds. El període de recepció de sol·licituds d’inscripció finalitzarà el 13 de setembre. Fins aleshores, les persones interessades poden accedir al formulari d’inscripció a la pàgina web de la Xarxa Vives d’Universitats. La selecció dels participants es farà per ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció, tenint en compte la preferència per persones llicenciades i graduades en Filologia catalana o altres filologies, Traducció i Humanitats o bé que n’estiguen cursant el darrer any; pels candidats que estiguen en possessió d’algun certificat de llengua catalana equivalent al nivell C2, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües i per les persones sense experiència ni formació en l’àmbit de didàctica de la llengua i que no hagen participat en edicions anteriors. També es valoraran els motius pels quals les persones interessades hi sol·liciten la participació.