Més de 400 novetats editorials del 2013, a la llibreria universitària e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/07/2013.- La llibreria electrònica universitària e-BUC ha incorporat durant els primers 7 mesos de l’any més de 400 novetats editorials de les universitats de la Xarxa Vives, amb un ritme d’inserció de més de 60 llibres al mes. Les publicacions incorporades, corresponents a tots els àmbits del coneixement, han enriquit el fons bibliogràfic.

La llibreria en línia ha superat, durant la primera meitat de l’any, els 12.000 títols a l’abast del públic. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement. La llibreria de la Xarxa Vives inclou títols de 16 de les 21 universitats membres i permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació i matèria del llibre.