Curs d’estiu sobre salut pública i municipis

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/07/2013.- La Universitat de Girona organitza, del 27 al 28 de setembre el curs Salut pública i municipi: passat i present amb l’objectiu d’oferir una panoràmica de la complexa relació entre la salut pública i els municipis.

El curs oferirà les claus per entendre com ha evolucionat la relació entre la salut pública i els municipis des del segle XVIII a l’actualitat, amb especial referència a Espanya i Catalunya. Es plantejaran quines eren i quines són en l’actualitat les funcions sanitàries que l’Estat delega als municipis, així com el paper dels professionals com a agents de salut pública.

Si t’interessa l’àmbit de la salut, et proposem també els cursos següents:
Taller d’urgències i emergències extrahospitalàries
Jornada: com interpretar electrocardiogrames per als professionals saniteris (I)

Aquest i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.