Calaceit acollirà la II Jornada sobre llengua i societat als territoris de parla catalana

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 03/09/2013.- El proper dissabte 21 de setembre tindrà lloc a Calaceit (Matarranya) la II Jornada sobre Llengua i Societat als Territoris de Parla Catalana, en el marc de la XXIII Trobada Cultural del Matarranya. La jornada està organitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Associació Cultural del Matarranya i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calaceit.

Els objectius de la Jornada són fer balanç general de la situació de la llengua catalana al conjunt dels territoris de parla catalana, conèixer les principals tendències sociolingüístiques i preveure’n alguns escenaris de futur. La jornada inclourà una conferència del conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell i una altra, sobre 30 anys de democràcia i llengües a l’Aragó. Finalment, clourà la Trobada una actuació artística. Cal confirmar l’assistència abans del 13 de setembre.