Gestors de comunitats, els professionals de les xarxes socials

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/09/2013.- La revolució que ha suposat la web 2.0 per a les marques i les organitzacions ha generat la necessitat d’integrar nous perfils d’experts en gestió de xarxes socials. En aquest sentit, el Campus Universitari de la Mediterránea organitza el curs Community manager, 2n nivell que tindrà lloc del 23 al 27 de setembre. Al curs es mostraran sistemes mètrics per analitzar dades i resultats en un social CRM, com s’ha de realitzar una planificació diària del community manager, eines per incrementar la productivitat i també, com gestionar una crisi a través de les xarxes socials.

Si ets usuari de Facebook, Twitter o altres xarxes socials i t’interessa treure el màxim profit professional d’aquestes eines, la Guia de cursos d’estiu 2013 et proposa a més a més, un recull de cursos que et permetran assolir el teu objectiu en aquest mateix àmbit temàtic:

Comunicació 2.0.: Google, xarxes socials, WordPress i edició de vídeo
Gestió de la informació a les xarxes socials. Reputació en línia. El cas de l’administració pública

Aquest i altres cursos sobre diferents temàtiques estan recollits entre els 642 cursos de la Guia de cursos d’estiu 2013. Tots els cursos de la Guia es desenvolupen entre el 15 de maig i el 15 d’octubre, amb un total d’11 àrees acadèmiques: arts, humanitats, ciències de l’educació, ciències econòmiques, ciències jurídiques, ciències socials, medi ambient, ciències experimentals, ciències de la salut, estudis tècnics i altres. Per facilitar la tria de cursos, el web inclou un sistema de cerca avançada per àrea acadèmicalocalitat on es fa el cursmarc organitzatiunúmero de curs i també hi ha la possibilitat de fer cerques geogràfiques de cursos a través d’un mapa.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. A més, s’ha posat a disposició dels estudiants les ajudes DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia. Des de fa 17 anys, mitjançant la publicació anual de la Guia de cursos d’estiu, la Xarxa Vives promou la coordinació i l’intercanvi en els cursos que realitzen les 21 universitats que en formen part i altres entitats vinculades a aquestes.