Dissenya la marca del XX aniversari de la Xarxa i guanya 600 € i un curs d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 10/09/2013.- Amb motiu del XX aniversari de la Xarxa Vives que celebrarem al llarg del proper any 2014, s’ha convocat un concurs per crear la marca de les activitats que es realitzaran en el marc de l’aniversari fundacional de la institució. Les persones interessades podran presentar els seus treballs al concurs fins el 30 de setembre de 2013.

El concurs s’adreça a l’estudiantat matriculat en alguna de les 21 universitats de la Xarxa Vives, en estudis oficials o propis de grau o de postgrau, estudis de formació contínua, de formació complementària o cursos d’idiomes.

Per participar, consulta les bases del concurs i presenta el teu treball a través d’aquest formulari.

El guanyador del concurs rebrà un premi de 600 euros bruts i una matrícula gratuïta a un curs d’estiu que figure a la Guia de cursos d’estiu 2014 de la Xarxa Vives d’Universitats. A més, els autors dels treballs finalistes també obtindran una matrícula gratuïta a un curs d’estiu.