Tancat el període de recepció de propostes al concurs del XX aniversari de la Xarxa

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 01/10/2013.- Amb motiu del XX aniversari de la Xarxa Vives que celebrarem al llarg del proper any 2014, la Xarxa Vives va convocar un concurs per crear la marca de les activitats que es realitzaran en el marc de l’aniversari fundacional de la institució. Les persones interessades han pogut presentar els seus treballs al concurs fins el 30 de setembre de 2013 i avui publiquem la llista de treballs admesos. D’acord amb les bases, del 5 al 18 d’octubre, el jurat del premi preseleccionarà les 10 millors propostes dels treballs presentats. Posteriorment, del 21 al 30 d’octubre, s’obrirà un període de votacions en línia per tal que tota la comunitat universitària de la Xarxa puga escollir entre els 10 treballs finalistes quin és el treball guanyador. Finalment, el 31 d’octubre es resoldrà el guanyador del concurs.

El concurs s’adreçava a l’estudiantat matriculat en alguna de les 21 universitats de la Xarxa Vives, en estudis oficials o propis de grau o de postgrau, estudis de formació contínua, de formació complementària o cursos d’idiomes.

El guanyador del concurs rebrà un premi de 600 euros bruts i una matrícula gratuïta a un curs d’estiu que figure a la Guia de cursos d’estiu 2014 de la Xarxa Vives d’Universitats. A més, els autors dels treballs finalistes també obtindran una matrícula gratuïta a un curs d’estiu.