Més de 270 opcions per a millorar la teua capacitació a la Guia de cursos de llengua

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 15.10.2013.- La Guia de cursos de llengua de la Xarxa Vives ofereix actualment més de 270 opcions per a millorar la capacitació lingüística d’estudiantat, personal universitari i professionals dels territoris de parla catalana. En el marc de l’àrea de Formació del portal corporatiu de la Xarxa, que compta també amb les guies de graus i postgraus i dels cursos d’estiu, el recull de cursos de llengua facilita la navegació per tal que l’usuari accedisca a totes les possibilitats formatives en aquest àmbit en el si de les universitats de la regió Vives. La guia de cursos de llengua va presentar-se el passat mes de maig i ja ha esdevingut un dels serveis de la Xarxa amb més atractiu per al públic.

A partir de l’experiència de la Guia de cursos d’estiu, que va publicar-se per primera vegada en 1995, durant els darrers anys la Xarxa Vives ha activat una estratègia de comunicació per a optimitzar la visibilitat de l’oferta docent de les 21 universitats de la regió Vives, en el marc de l’activitat de suport a la formació, la recerca i la mobilitat. El primer pas es va donar en el curs 2010-2011 amb la publicació de la Guia d’estudis de grau i postgrau, que actualment es troba en la seua quarta edició.

Finalment, el passat mes de maig es va enriquir l’oferta informativa amb la publicació de la nova Guia de cursos de llengua, que incorpora actualment cursos de diferents nivells d’una vintena de llengües.

Els diferents tipus d’estudis que ofereix la universitat constitueixen un dels eixos principals de la demanda d’informació per part d’estudiants i professionals. Durant els darrers anys, la situació econòmica ha fet créixer aquest interès, davant la necessitat de millorar l’ocupabilitat a través d’una formació cada vegada més especialitzada.