Robert Escolano

cometes1 La Xarxa és el corredor mediterrani del coneixement, una institució que aglutina en un sol ens les universitats públiques (i algunes de privades) de l’àmbit lingüístic català.

La XVU permet promoure la col·laboració interuniversitària i la interacció amb la societat, amb la finalitat de reforçar projectes en els àmbits de la divulgació del coneixement, les activitats culturals, el desenvolupament acadèmic, la promoció de la llengua o les relacions internacionals dins la nostra parcel·la de l’Arc Mediterrani.

He col·laborat puntualment amb la XVU en alguns projectes (sobretot de la Comissió de Llengua), i sempre ha estat molt satisfactòriament; però l’experiència més intensa ha estat col·laborar en la presidència de la XVU que ha exercit la UA entre juliol del 2013 i gener del 2014. Durant aquesta presidència, he fet de secretari de XarxaMOOC, el curs en línia, obert i massiu d’introducció al llenguatge d’especialitat que ha organitzat la Xarxa i que ha coordinat la UA. Per a dur endavant XarxaMOOC he treballat intensament amb la XVU, i aquesta participació m’ha demostrat que és una institució dinàmica i que exerceix el seu servei de manera eficient.

cometes2

 

cometesbuides Més #ExperiènciesVives