Expolangues es prepara per obrir les portes del 5 al 8 de febrer

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/01/2012.- La Xarxa Vives d’Universitats participa per cinquè any consecutiu a la fira internacional d’idiomes i cultures Expolangues París en col·laboració amb l’Institut Ramon Llull i a través de l’estand que aquesta institució té reservat a la fira. A l’event, la Xarxa promou la regió Vives com a destinació idònia dels estudiants Erasmus. Aquesta 32ena edició d’Expolangues París que tindrà lloc del 5 al 8 de febrer de 2014 al Saló d’Exposicions de París, Porta de Versalles.

La fira rep cada any més de 20.000 visitants que s’apropen als 200 expositors que representen 80 llengües de 30 països diferents. Expolangues s’ha convertit en un referent en l’àmbit de l’educació any rere any.

L’objectiu d’Expolangues és presentar les diverses possibilitats d’aprendre d’un idioma i informar sobre les cultures, les característiques lingüístiques i els programes d’educació de les llengües que hi participen. Representa un punt de trobada dels professionals, les editorials i les institucions implicades en l’ensenyament i l’aprenentatge de les llengües. En les darreres edicions,

L’any 2010, en ser convidada d’honor la llengua catalana, la Xarxa Vives d’Universitats hi va participar juntament amb altres institucions: el Govern d’Andorra, la Generalitat de Catalunya –a través del Departament d’Innovació, Universitats i Empresa i de la Secretaria de Política Lingüística-, el Govern de les Illes Balears, el Consell General dels Pirineus Orientals, la Xarxa de Ciutats Valencianes Ramon Llull i la municipalitat de l’Alguer.