La Universitat Abat Oliba CEU conclou amb èxit la International Journalism Week 2014

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 12/03/2014.- La Universitat Abat Oliba CEU ha acollit del 3 al 7 de març, la «International Journalism Week 2014». L’acte s’ha realitzat en el marc del programa commemoratiu del vintè aniversari de la Xarxa Vives d’Universitats.

Des de dilluns i al llarg de tota la setmana, la sala de graus del Campus Bellesguard ha albergat aquest gran esdeveniment de periodisme internacional en què una vintena de professors de diferents països han donat la seua visió sobre el periodisme digital. Els ponents d’aquest últim dia han estat David Wachanga, de la Universitat de Wisconsin, Robert Petrausch, l’Iona College de Nova York, i Peter Laufer, de la Universitat d’Oregon. Al voltant de setanta alumnes de periodisme han seguit amb atenció i entusiasme unes jornades que els permeten conèixer la realitat periodística internacional de la mà de periodistes i professors amb una àmplia trajectòria.

Les universitats que han participat en l’edició de 2014 són Western Kentucky University, Cal State University Fullerton, Iona University College, University of Wisconsin-Whitewater i University of Oregon (Estats Units); Johannes Gutenberg University, Friedrich-Alexander University i University of Bonn (Alemanya); Howest University College i PXL University College (Bèlgica); Volda University College (Noruega); Universitat de Sheffield i University of Cumbria (Regne Unit) i Choizzes International BV (Països Baixos).

Les jornades han estat tuitejades amb l’etiqueta #IJW2014 i es poden veure articles, vídeos i fotografies en el bloc oficial.