Antoni Castellà

cometes1

Des de fa molts anys, la Xarxa Vives d’Universitats (XVU) és pionera en la col·laboració entre les universitats de tots els territoris de parla catalana, i representa els interessos comuns de milers de persones que comparteixen una mateixa llengua en el marc de l’ensenyament superior.

Ara més que mai, la XVU ha de jugar un paper clau en la defensa del català en l’ensenyament superior, així com en el reforç de la competitivitat de les universitats dels territoris de llengua catalana en un món cada cop més globalitzat.

Com a secretari d’Universitats i Recerca del govern de Catalunya sempre m’he sentit ben acollit per la XVU amb la que comparteixo la filosofia de coordinació i optimització de recursos entre universitats. Així mateix, celebro molt la clara defensa que la XVU fa del català.

cometes2

 

cometesbuides Més #ExperiènciesVives