Eliseu Climent

cometes1

Més enllà de la seua funció purament acadèmica és el model de com haurien de funcionar totes les entitats i institucions del nostre país: polítiques, econòmiques, culturals, sindicals, etc.

Coordina el nostre món acadèmic i té un paper fonamental en l’articulació de l’àrea lingüística catalana.

Vaig participar directament en la seua creació en una reunió celebrada a l’hotel Andorra Park, a Andorra la Vella, amb Carles Solà (UAB), Nadal Batle (UIB) i Joan Martí Catell (URV). El dinar el va pagar Òscar Ribas, president del Govern d’Andorra. Modestament, vull recordar que, davant el problema habitual de triar un nom, vaig ser jo qui va suggerir el de “Lluís Vives”, que era valencià i escrivia en llatí. Des d’aleshores ha existit una col·laboració mútua en nombrosos projectes i estime especialment haver rebut la seua medalla d’honor el 2012.

cometes2

 

cometesbuides Més #ExperiènciesVives