Més de 1.100 obres de Geografia i Història a la llibreria universitària e-BUC

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 14/05/2014.- La llibreria electrònica universitària e-BUC, catáleg en línia coordinat per la Xarxa Vives, ja compta amb més de 1.100 títols a la secció de Geografia. Biografia. Història. Algunes de les darreres incorporacions a aquesta sección són:

· El coronel Puigdengolas y la batalla de Badajoz (agosto de 1936), de l’autor Héctor Alonso Garcia (Publicacions de la Universitat de València). Aquest llibre aporta nova informació sobre el Governador Militar de Badajoz durant la Guerra Civil. Desmentint falsedats i fal·lacies i centran-se en un dels episodis més deformats per la propaganda de la guerra.

· Mujeres en clausura, de l’autor Emilio Callado Estela (Publicacions de la Universitat de València). El present llibre rescata el convent de Santa María Magdalena, fundat a València, immediatament després de la Conquesta de Jaume I, i en peus durant sis llargs segles, als quals va posar fi l’exclaustració vuitcentista.

Amb un fons de més de 12.000 títols disponibles en venda, el portal és nodrit per les novetats dels serveis de publicacions de les universitats de la regió Vives, e-BUC s’ha constituït un referent per a adquirir obres de totes les àrees del coneixement.