L’esport de moda, protagonista a la Guia de cursos d’estiu

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09/06/2014.- Les universitats de la Xarxa Vives t’ofereixen més de 600 cursos en totes les branques del coneixement que podràs trobar a la Guia de cursos d’estiu. Enguany, la ciutat de Barcelona acull una sèrie de cursos que versaran sobre l’activitat esportiva del moment: el running. On aprendràs a realitzar circuits d’entrenament, tècniques per a optimitzar el teu rendiment, com alimentar-te per a competicions i molt més!

· Running: fonaments biològics i mecànics
· Running: entrenament i programació de les capacitats físico-cognitives
· Running: necessitats nutricionals del corredor en la salut i el rendiment
· Running: avaluació i control de la tècnica i dels factors condicionals

Amb l’eina de recerca podràs trobar el curs perfecte per a tú, amb una oferta vinculada a diferents àmbits: matèria, universitat, localitat, convalidació de crèdits… No dubtes en fer-la servir i gaudir d’un estiu Vives!