La ciutat de Lleida, seu de les XVIII Jornades internacionals per a professors de català

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/06/2014.- La ciutat de Lleida serà la seu de les XVIII Jornades internacionals per a professors de català, organitzades per l’Institut Ramon Llull i amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats.

Del 21 al 24 de juliol, les jornades oferiran un programa amb tallers, ponències i taules rodones amb l’objectiu de construir un espai de debat i treball comú esdevenint un lloc on els professors de llengua catalana de les universtitats més enllà de la regió Vives poden compratir experiències i, alhora, un fòrum de formació permanent per a la docència de la llengua com a idioma estranger, la cultura i la literatura.

Aquesta edició és la continuació de la que es realitzà a Vic el passat 2013. Enguany, en commemoració del tricentenari del 1714, es realitzaran activitats i xerrades arran d’aquest moment històric, així com la Ruta 1714: una proposta d’itinerari turístic pels punts i moments més destacats en relació amb la Guerra de Successió al Principat.