La demanda triplica l’oferta de places al V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 18/07/2014.- L’Institut Ramon Llull, l’Acadèmia Valenciana de la Llengua i la Xarxa Vives d’Universitats organitzen el V Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger, que tindrà lloc del 17 al 19 d’octubre de 2014, amb la col·laboració dels ajuntaments de Vinaròs i Morella. La qualitat d’aquesta proposta de formació ha estat avalada per la demanda al llarg del temps. Per a les persones interessades, s’oferten cada any 40 places i a data d’avui s’han rebut més de 120 sol·licituds per aquest cinquè curs. En el conjunt de les 5 convocatòries. més de 450 persones han cursat la petició d’inscripció, superant amb escreix les 200 places ofertades.

El curs s’adreça a llicenciats i graduats, preferentment en Filologia catalana, Traducció i Humanitats i a estudiants del darrer any de grau de llicenciatura amb l’objectiu de contribuir a la formació de futurs professors per a l’exercici de la docència de la llengua en universitats de l’exterior.

Enguany, el període de recepció de sol·licituds d’inscripció finalitzarà el 12 de setembre. Fins aleshores, les persones interessades poden accedir al formulari d’inscripció a la pàgina web de la Xarxa Vives d’Universitats. La selecció dels participants es farà per ordre d’arribada de les sol·licituds d’inscripció, tenint en compte la preferència per persones llicenciades i graduades en Filologia catalana o altres filologies, Traducció i Humanitats o bé que n’estiguen cursant el darrer any; pels candidats que estiguen en possessió d’algun certificat de llengua catalana equivalent al nivell C2, d’acord amb el Marc europeu comú de referència per a les llengües i per les persones sense experiència ni formació en l’àmbit de didàctica de la llengua i que no hagen participat en edicions anteriors. També es valoraran els motius pels quals les persones interessades hi sol·liciten la participació.