La llibreria universitària e-BUC incorpora més de 550 novetats editorials en 7 mesos

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/07/2014.- El fons bibliogràfic de la llibreria electrònica universitària e-BUC ha incorporat, des de l’1 de gener passat i fins avui 22 de juliol, 557 novetats editorials, 320 de les quals són en format digital i 227 en paper. Aquest fet confirma que s’ha mantingut un ritme de publicació de novetats editorials similar a l’enregistrat durant el conjunt de l’exercici de 2013, al final del qual s’havien comptabilitzat 835 novetats. El catàleg en línia s’ha consolidat com a referent de les publicacions universitàries als territoris de parla catalana amb un ventall d’obres que abasta totes les àrees de coneixement.

La llibreria ja compta amb més de 13.000 títols a l’abast del públic, dels quals aproximadament un terç són en llengua catalana. A www.e-buc.com s’hi inclouen títols de 16 de les 21 universitats membres i el portal permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.