Més de 170 cursos a la Guia de cursos de llengua

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 09.09.2014.- La Guia de cursos de llengua de la Xarxa Vives ofereix avui més de 170 cursos de llengües per a millorar la capacitació lingüística d’estudiantat, personal universitari i professionals dels territoris de parla catalana, que començaran properament a la regió Vives.

En el marc de l’àrea de Formació del portal corporatiu de la Xarxa, que compta també amb la guies de graus i postgraus i dels cursos d’estiu, el recull de cursos de llengua facilita la navegació per tal que l’usuari accedisca a totes les possibilitats formatives en aquest àmbit en el si de les universitats de la regió Vives. La guia de cursos de llengua va presentar-se el passat mes de maig de 2013 i ja ha esdevingut un dels serveis de la Xarxa amb més atractiu per al públic.

Actualment la Guia de cursos de llengua inclou un recull de 183 cursos en actiu (ja en marxa o per començar). Els cursos s’imparteixen en modalitat presencial i a distància i comprenen diferents nivells, des del nivell iniciació fins a cursos de nivell avançat. Tots els cursos de la Guia són impartits pels serveis de llengües de les universitats de la regió Vives i molts d’ells compten amb reconeixement acadèmic.

Si us ha interessat, potser també us interessarà:
· XarxaMOOC, el primer curs obert, massiu i en línia per aprendre llenguatge d’especialitat en català, una de les iniciatives del XX aniversari de la Xarxa.