Opinions dels alumnes del Curs d’introducció a la didàctica de la llengua com a idioma estranger

Els alumnes han dit…

Crec que el curs ha estat equilibrat (quant a durada de les sessions, etc) i les sessions han estat molt profitoses. Potser ha faltat temps per posar en pràctica els coneixements.

He trobat encertat fer-ho a Vinaròs i Morella, ja que es troben al centre dels Països Catalans, i això facilita que filòlegs de tots els territoris ho tinguen a prop. Crec que el curs és massa intens, i que el tema donaria per a més, però suposo que per fer el curs tal com dic, es necessitarien uns quants caps de setmana. Pel que fa al contingut, allò que he trobat més interessant han estat les aportacions dels lectors, ja que pel que fa a la didàctica i la pedagogia en el sentit més teòric, podem obtenir els coneixements a través d’altres estudis.

La manera d’abordar l’ensenyament del català i la seua cultura a l’estranger em va agradar molt. El fet d’agrupar-nos en tres o quatre participants va permetre l’intercanvi d’opinions personals i la posada en comú final va fer que ens adonarem dels nostres encerts i punts a millorar com a grup.