La Diada, protagonista a la llibreria universitària e-BUC

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 11/09/2014.- La Diada Nacional de Catalunya ens ofereix una oportunitat per a recordar alguns títols vinculats a una data històrica a la llibreria universitària e-BUC. Entre els més de 13.000 títols publicats per les universitats i allotjades a aquest catàleg únic, trobem llibres per a diferents públics i de temàtiques divergents que convergeixen en torn als fets dels quals enguany es commemora el tricentenari.

En primer lloc, entre les darreres novetats trobem el llibre infantil Una Diada al Born, publicat per Eumo Editorial SAU, escric per Adelina Palacín, Assumpta Verdaguer i Pilarín Bayés. També corresponents a l’any 2014 i a la mateixa editorial, trobem La resistència catalana: Barcelona 1713-1714 d’Eduard Puig (en paper i en digital). Així mateix, Ferran Soldevila és l’autor de Barcelona sense Universitat i la restauració de la Universitat de Barcelona (1714-1837), publicat l’any 2013 per Publicacions de la UB.

Entre altres obres vinculades amb la memòria dels fets de 1714, a la llibreria trobem també un document signat per un dels protagonistes. Es tracta de Memorias del duque de Berwick, publicades l’any 2007 per la Universitat d’Alacant.