Reunió del Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura al Termcat

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 18/09/2014.- El Grup de Treball de Terminologia i Nomenclatura de la Xarxa Vives va realitzar ahir dimecres una reunió ordinària a la seu del Termcat, en què es va analitzar diferents projectes que s’estan treballant en xarxa. A continuació, va tenir lloc una reunió amb representants del Termcat, amb l’objectiu d’avaluar i impulsar la col·laboració en matèria terminològica que mantenen les dues institucions des de fa anys.

A ambdues reunions van assistir representants dels serveis lingüístics de diverses universitats, com ara la Universitat de les Illes Balears, la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya o la Universitat Politècnica de Catalunya, i membres del Termcat.

La col·laboració establerta entre la Xarxa i el Termcat es concreta en diverses línies d’actuació, entre les quals destaquen el treball en projectes terminològics compartits, la cessió d’eines i recursos als serveis lingüístics per a l’elaboració i difusió de continguts terminològics consultables des del Cercaterm, i la participació dels membres del grup de treball en els treballs de normalització terminològica que duu a terme el Consell Supervisor del Termcat.